Project Description

Stuart and Margaret

Stuart and Margaret had just moved up from London and needed to update the house that they had bought in the village. They love to socialise so it was important to keep the space as open as possible. There were some building works to be done which they wanted to be carried out whilst they were on holiday. Ergonomics played a big part in the design ensuring that crockery etc was accessible and easy to get to. They chose a beautiful quartz work surface which complemented the style and colour of the door.

Thats what they send to us:

I am amazed with my transformed kitchen. Mascari completed most of the building work while we were on holiday and their team, led by a very able Project Manager, completed the work with minimal disruption. I love the kitchen cupboards and drawers – the storage is enormous, and the quality is exceptional. I did’nt realise how easy it was to store plates and crockery in drawers instead of cupboards. I have a double oven/grill, warming drawer and combination oven/ grill/microwave – Christmas dinner and family meals are so much easier now. Thank you Mascari.